同女朋友慶祝所以去食。和牛幾高質幾好味。服務態度還好,上菜同埋收碟嘅速度都幾快。海鮮方面質素都唔錯幾新鮮,尤其係甲羅燒幾好食。而女朋友就最鍾意蝦同埋生蠔,不停encore。用餐體驗本來都幾愉快,直至到享用第一盤生菜嘅時候,夾住1塊和牛食食吓發現點解無啦啦會有「煙煙韌韌」嘅感覺,好似食緊軟糖咁嘅呢?吐出來發現竟然係一隻手指尾甲咁大嘅無殼蝸牛🐌,仲見到佢郁吓郁吓,好彩我都唔係好驚昆蟲,如果係其他客食到可能佢哋會好大反應,所以希望餐廳喺洗菜方面可以再小心啲,尤其係呢啲生食嘅蔬菜。 跟住我同職員講,佢急急腳咁就收走咗有蝸牛嗰隻碟,然後就同我換返一個新嘅碟同埋一盤新嘅生菜,然後就再無然後啦。剩低嘅就係我口腔入邊黐立立同埋滑潺潺嘅感覺,呢次都係我人生第一次生食昆蟲,印象真係好深刻呢一世都唔會唔記得,不過撇除呢樣野之外其實成間餐廳環境服務同埋食物質素都係中上水平。同埋唔知係咪因為依家疫情關係最後係冇甜品送。最後仲有一樣野係,我覺得係放題黎講比較特別同埋第一次見嘅。就係喺我哋買咗單之後,最後半個鐘食緊嘅時候竟然有職員會過嚟問我哋:「需唔需要收咗你地食唔晒嘅嘢?」因為佢話如果我哋最後食唔晒要扣錢。但我心

最後仲有一樣野係,我覺得係放題黎講比較特別同埋第一次見嘅。就係喺我哋買咗單之後,最後半個鐘食緊嘅時候竟然有職員會過嚟問我哋:「需唔需要收咗你地食唔晒嘅嘢?」因為佢話如果我哋最後食唔晒要扣錢。但我心諗一黎未去到最後我都唔知自己食唔食得晒,二黎就係你都係早啲收入去同遲啲收入嘅分別姐,三黎就係就算你收咗我哋枱面上啲嘢入去,依家疫情咁嚴重同埋衛生問題嘅情況下,你會唔會仲攞返擺過喺其他客人枱面上嘅嘢食出去比其他客人食用呢?🤣😂☺️ 真係唔知最後我哋嗰碟和牛最後去咗邊位客人手上,如果係咁嘅話真係恭喜你啦!