2014-06-14 4877 浏览
今日放LUNCH突然好想去食韩国野,咁岩系依头几个人就走左上去喇,都好快就带左我地入去,一开始就帮我地开炉,好肚饿既我地就即刻想食野,都唔算太多人既,所以都几舒服,另外既就系,依到肉既种类都算有好多,腌得都唔错,起码都算新鲜既,熟食都有好多嫁,不过唔算太吸引,因为好多都系炸野,而且冻左既都应该唔太好想,卖相就一般,不过真系胜在咩都有,咖哩鱼旦呀,泡菜呀,不过依个就唔太好食,好辣,但又无咩特别咁,仲有寿司同埋鱼生,不过都系一般,够新鲜不过唔够厚,无咩特别,反而鳗鱼算系唔错,几好味,仲好多种唔同既甜品,雪糕都有几种唔同既味,仲有D冻既TART咁,不过唔算太吸引,服务就唔讲得上太好,因为都无咩点理我地,不过都好,起码唔会烦到你既,咁既价钱算系唔错嫁喇。