2021-11-05 240 浏览
今次用餐日期📅系星期日黎大约6点零去到 唔记得左book又无拎定飞系门口排左阵队Around 7:00记入左去 两个人👫🏽先叫左两杯mocktails🍹Summertime magic (Mango puree, yogurt, lychee syrup, lime)好浓芒果味,但有少少偏甜🍸From miles away(Passionfruit puree, vanilla, lime, pineapple juice)呢杯就热情果酸味太重、成杯感觉酸得滞太醒胃😖😖松露巴马臣芝士焗生蚝(6pcs)卖相系几好,一黎到闻都好香但食落唔觉有松露味,芝士味都唔够香无咩味加上食落去好多蚝壳碎咬落去每一只都有食到蚝壳碎,好影响口感麻麻地意式香烤蔬菜有啲芦笋、彩椒、茄子…个底系茄酱底又系比较淡味既基本上上面啲蔬菜系无乜食到有蕃茄味蔬菜烤得都少少生,个人觉得烤林多少少就会更软身同多汁啲红虾他他鱼子酱墨汁意粉🍝果然menu图片都系呃人既🤣上面个红虾他他实物好似无咁新鲜啲色都深啲暗淡啲整体来讲个墨汁「意粉」系出色既味道够又好香 only个意粉🍝😂但上面个啲食左同无食都系一样同个意粉无话夹唔夹就系纯粹加
今次用餐日期📅系星期日黎
大约6点零去到 唔记得左book又无拎定飞
系门口排左阵队
Around 7:00记入左去 两个人👫🏽
先叫左两杯mocktails
Summertime  magic

🍹Summertime magic
好浓芒果味,但有少少偏甜
From  miles  away

🍸From miles away
呢杯就热情果酸味太重、成杯感觉酸得滞
太醒胃😖😖
松露巴马臣芝士焗生蚝

松露巴马臣芝士焗生蚝(6pcs)
卖相系几好,一黎到闻都好香
但食落唔觉有松露味,芝士味都唔够香无咩味
加上食落去好多蚝壳碎
咬落去每一只都有食到蚝壳碎,好影响口感麻麻地
香烤意式蔬菜

意式香烤蔬菜
有啲芦笋、彩椒、茄子…个底系茄酱底
又系比较淡味既
基本上上面啲蔬菜系无乜食到有蕃茄味
蔬菜烤得都少少生,个人觉得烤林多少少就会更软身同多汁啲

红虾他他鱼子酱墨汁意粉

真心唔值呢个价
黎到肉类主菜⋯
法式罗西尼牛排

法式罗西尼牛排
拣左medium, 但都有少少过熟
所以口感有啲柴
味道就似普通洋葱汁咁味
上面鹅肝唔算煎得好香
无咩特别
卖单~1500、两个人食
质素一般,算正正常常
但唔值呢个值,其他餐厅有更好选择
等候时间
60 分钟 (堂食)