2024-01-30 25 浏览
今次试咗间餐厅嘅外卖,话说𠮶伊势盛,真系点都已经食到饱咗!啱啱送上门𠮶刻,啲色泽仲闪闪发光,佢哋𠮶油甘鱼同平目鱼,口感爽滑得嚟唔会太腻,好食到我个心都暖笠笠🍣。尤其系三文鱼,每片都分明,肥美得滞,入口即溶,𠮶种鲜味,实在唔系普通嘅纸包饭可以比的。而佢哋𠮶甜玉子,啱啱好嘅甜度,就算系带走,吃落都仲系软绵绵,蛋味香浓。至于火炙墨鱼须,可能同堂食比起黎欠啲溜搭,但系都算系口感鲜美,唯一就系加州卷稍稍有啲失色,但飞鱼子松脆,依然有几分惊喜。最后,个鳗鱼手卷,充满酱汁嘅鳗鱼,肉质都算厚实,简直系妹子嘅心头好。而且送餐嘅叔叔细心得嚟,服务都算系周到,啲配件会准备得好整齐,即刻都令人加几分。整体嚟讲,呢次外卖体验,真系喺屋企都可以揾到少少街边小摊嘅乐趣,同堂食差唔多,都系一场美好嘅味觉旅程😋🍱👍。