2019-06-10 662 浏览
这间系朋友介绍食咗包你回味嘅私房菜果然冇介绍错!出面餐厅冇可能食到嘅味道~环境好似返咗屋企咁,最啱同朋友、屋企人或者情侣 烛光晚餐都唔错!预订后,会WhatsApp收到餐单~因为系私房菜,所以菜单可能次次唔同㗎!以下系我哋当日2人分量嘅菜单,份量都好足够!我哋两大一细食到好满足~·迷你牛肉汉堡包·小朋友最爱嘅汉堡包!迷你size好得意~面包好香脆,夹埋牛肉好食!·柚子汁田园沙律·个柚子汁味道好特别!好清新~好开胃!·周打鱼汤·香浓忌廉鱼味,好滑~·啤酒煮活蚬·淡淡啤酒香味,带出海鲜嘅鲜味!好新鲜~·美国牛肋条·超大超厚!肉嫩多汁~好新鲜!啖啖肉超正!·蕃茄蓉意粉·蕃茄蓉味道好香滑,少少蕃茄酸味,小朋友抢住食!果然系私房菜,味道有惊喜!所有𩠌菜都好好味,厨师用心制作,材料新鲜~老公好满意!小朋友都抢住食!呢度有BB櫈提供~撑枱脚都可以带埋小朋友嚟架!另外佢哋原来仲有急冻/冰鲜靓肉、海鲜、刺身、生蚝、蛋糕订购的!

这间系朋友介绍食咗包你回味嘅私房菜
果然冇介绍错!出面餐厅冇可能食到嘅味道~

·柚子汁田园沙律·个柚子汁味道好特别!好清新~好开胃!

·周打鱼汤·香浓忌廉鱼味,好滑~

·啤酒煮活蚬·淡淡啤酒香味,带出海鲜嘅鲜味!好新鲜~

·美国牛肋条·超大超厚!肉嫩多汁~好新鲜!

啖啖肉超正!