2019-06-10
這間係朋友介紹食咗包你回味嘅私房菜果然冇介紹錯!出面餐廳冇可能食到嘅味道~環境好似返咗屋企咁,最啱同朋友、屋企人或者情侶 燭光晚餐都唔錯!預訂後,會WhatsApp收到餐單~因為係私房菜,所以菜單可能次次唔同㗎!以下係我哋當日2人分量嘅菜單,份量都好足夠!我哋兩大一細食到好滿足~·迷你牛肉漢堡包·小朋友最愛嘅漢堡包!迷你size好得意~麵包好香脆,夾埋牛肉好食!·柚子汁田園沙律·個柚子汁味道好特別!好清新~好開胃!·周打魚湯·香濃忌廉魚味,好滑~·啤酒煮活蜆·淡淡啤酒香味,帶出海鮮嘅鮮味!好新鮮~·美國牛肋條·超大超厚!肉嫩多汁~好新鮮!啖啖肉超正!·蕃茄蓉意粉·蕃茄蓉味道好香滑,少少蕃茄酸味,小朋友搶住食!果然係私房菜,味道有驚喜!所有餸菜都好好味,廚師用心製作,材料新鮮~老公好滿意!小朋友都搶住食!呢度有BB櫈提供~撐枱腳都可以帶埋小朋友嚟架!另外佢哋原來仲有急凍/冰鮮靚肉、海鮮、刺身、生蠔、蛋糕訂購的!
這間係朋友介紹食咗包你回味嘅私房菜
果然冇介紹錯!出面餐廳冇可能食到嘅味道~
·柚子汁田園沙律·個柚子汁味道好特別!好清新~好開胃!
·周打魚湯·香濃忌廉魚味,好滑~
·啤酒煮活蜆·淡淡啤酒香味,帶出海鮮嘅鮮味!好新鮮~
·美國牛肋條·超大超厚!肉嫩多汁~好新鮮!
啖啖肉超正!