餐厅: 渝痴漁醉
资讯:

2017-09-13 113 浏览
先幾日去咗新開既餐廳<渝痴漁醉>到試下,銅鑼灣金百利8樓~👅食物:❤❤❤食物味道可以,不過主打既魚佔咗菜單既一半,而且飲品種類對於唔飲酒既人嚟講少咗啲,建議可以加埋忌廉,酸梅湯等打邊爐店必有飲品。份量:❤❤每樣既份量唔算多,特別係魚既配料,其實我哋仲加咗冬菇,木耳,薯粉等,但佢放晒係條魚既四個角落,所以得好少,反而豬紅佢就另外比一碟,唔太理解佢點決定。環境:❤❤❤一般,可能做呢類酸味重既野特別多蚊滋仔,呢間野感覺好新但都有幾隻呢啲飛嚟飛去。抵食:❤❤一般,魚既配菜真係少得有啲誇,叫冬菇同木耳好似加28同38,但佢冬菇切絲放上去唔知有冇2粒冬菇。服務:❤❤❤正常無咩特別#渝痴漁醉 #銅鑼灣 #金百利商場 #foodie #foodies #hkfoodies #hkfoodie #hkfoodieyiki
食物:❤❤❤
份量:❤❤