2019-01-29 542 浏览
呢排临近新年谂住食清啲所以拣洒家粥面,一入到去间餐厅啲员工望住我同友人企喺门口都冇理过我哋。又冇登记又唔指挥排队净系由得啲客人喺门口度等,过咗一段时间先至有一个侍应埋黎问系咪两个。谂住算啦,之后坐低叫嘢食,叫左全日套餐。个全日套餐包左一个汤两个小菜,跟住可以拣饭或者粥,再送两个甜品,但系我哋唔想食甜品嘅关系,就转左两杯饮品。个汤几够料,无花果味好重,好清甜,但好似细碗左少少如果2个人。个粥系明火米王粥,几绵,几好食。之后讲下啲小菜个花菇什菜煲分量恰到好处,味道清清地,粉丝分量好够,菜嘅种类都唔少。个啫啫滑鸡煲啲鸡都做得几嫩滑,猪润份量都好多唔会好鞋而且切得几厚。但系略嫌佢系有啲咸。整体上味道几好只系服务态度欠佳。

个粥系明火米王粥,几绵,几好食。

之后讲下啲小菜
但系略嫌佢系有啲咸。
整体上味道几好只系服务态度欠佳。