2008-03-30 4 浏览
睇一粒苏一直想去试既burger。今日终于得「尝」所愿。真系慨叹。「呢个先系burger。」得登同男朋友黎到星街呢间分店。铺仔细细。得bar table。虽然油烟味多左小小。但好有美式风味。一埋位就即试叫左Missionary , Chilli Cheese Fries 同milk shake。先讲个包。本人觉得好得。料足味美。$48食到个咁有水准既汉堡包真系一分钱一分货。M记廿几蚊求饱肚。Triple O's 几廿蚊一般尚可。之前食过Ruby Tuesday觉得好食。点知呢度更胜一筹。至于另外个cheese薯条。本人就觉得一般。热辣辣既时候都唔错。不过d豆本人就觉得多余左。个milk shake其实就好正宗。真系倒转都唔郁既。不过我唔系咁钟意咁"杰"既野。味就ok既。总言。我既感觉系食burger就一定冇死!薯条都可以一试。不过唔钟意食豆拣普通好了。

一个人食唔晒。half cut就very good喇!