(非会员)
2008-07-09 2 浏览
今日同女朋友行街攰攰地, 就就左入呢间餐厅。环境静, 又见装修ok, 所以走入去试试。由于menu 得两个餐(分别系牛柳同埋三文鱼朳), 所以我同女友每样都叫左一份。个餐有个龙虾汤同埋餐饮。当然, 呢d西式餐厅都会提供我最喜爱的法式面包同埋好好味的软牛油。两份主菜味道都好好, 牛柳做得出色, 但三文鱼朳则黑椒味较重。食过主菜, 饮过餐饮, 再留在餐厅继续享受著舒适的环境, 跟我女友谈了个半钟后才埋单, 因为汇丰银行信用卡有八五折, 所以最后埋单只系300大元。真系十分抵食。还有一句, 个到d服务员个个都四万咁口, 去到食饭, 人都开喂d呢!!香港物价高涨, 同女朋友拍拖食饭都要好好揾个又平又抵又不失大方的地方食饭呢!! 我诚意推荐!!

• 西式牛柳