Green Orange

2019-09-28 2917 浏览
首先要同各位读者讲一幅图都冇唔好意思,食物卖相好一般但味道OK,详细可以睇埋落去,但今次重点想批评佢服务。是咁的...昨晚9月27日(星期5)同几位大学同学N年冇见约出黎食饭,谂住可以揾个环境幽静的地方吹下水食个饭,8点入座,食到9点几就近被迫比人赶走。食物素质佢OK,但个menu选择极少,份量同价钱比亦都好夸张CP值超低。环境我满意~正正常常比几旧水出黎食饭,佢出面又一个客都冇,又唔系有人等位,佢够胆死9点半(8点入座)都未够就自动拎张单埋黎,仲有未拎张单出黎之前(9点左右)已经企系度望实我同3位朋友,仲态度好似眼超超咁。 我都明你想早D收工,但做生意唔系咁做lor。最后见伙计疯狂眼超超好似想迫人走咁,都倾到冇乜mood,决定埋单走人永远blacklist呢间野。佢食物素质都OK 的,不过你叫pasta eg.鱼柳意粉 ,你唔洗指意你可以见到旧鱼。份量系极细的,大食少少一定要叫多几样野先食得饱,呢样都唔紧要,因为呢个反正都系出街食饭的前设,有心理准备。其实食物素质最多同出面 什么意粉屋个D差不多,但佢收得贵过人地30%左右,不过佢环境系OK的个情调格局男女朋友如果在上环放左工食个饭都

环境我满意~

个情调格局男女朋友如果在上环放左工食个饭都算唔错的
但服务真系0分,如果你系想三五知已食个饭吹下水,我建议你一定唔好去呢间。 比几旧水食饭都要比店主/伙计赶...惨过食快餐店。
2019-09-27