2020-02-12 930 浏览
讲真,我实在唔知道有冇人冇membership 嚟俾正价食,新港中心呢间分店之前嚟过食steak 已经失望到极,但因为地点方便,又唔知K11开咗,唯有再嚟,但又再次失望!一个好味推界都冇!呢间分店唔可以再俾机会,坚要bye bye 你条尾啦!👋🏼👋🏼🍴洋葱圈($98 - 半价)正常🍴烧排骨鸡翼拼盘($348 - update 会员送的coupon, 免费)烧排骨配经典烧烤汁系正常嘅,鸡翼明明叫buffalo sauce, 但佢嚟咗teriyaki sauce, 都唔紧要,照食,可惜系完全冇咩味亦唔入味,唔系个烧排骨,呢碟嘢已经跌落中伏之作,有D唔掂!🍴lychee rose($88 - 会员送的)杯嘢嚟到已经呆咗,平时唔系高杯㗎咩?入面有lychee rose, raspberry puree, Malibu, pineapple juice, vodka, 其实称得上难饮,佢落酒好重手,酒味浓,但唔太feel 到lychee Rose 味,亦唔觉落咗新鲜raspberry🍴Haha Shrimp($38 - 会员送的)Tangy lemon sauce 系好味嘅,其实有少少似柚子味,

🍴洋葱圈($98 - 半价)
正常
洋葱圈

烧排骨鸡翼拼盘

🍴lychee rose($88 - 会员送的)
杯嘢嚟到已经呆咗,平时唔系高杯㗎咩?
lychee rose

🍴Haha Shrimp($38 - 会员送的)
Tangy lemon sauce 系好味嘅,其实有少少似柚子味,不过个虾外面包住层劲厚嘅粉,层粉又好油!
Haha Shrimp

🍴苹果脆趣($88 - 半价)
个crumble 做得好差,食落一D都唔脆仲有成啖面粉味,失望!
苹果脆趣