原本捻住食下面𠮶间嘅,点知上面𠮶间等快d,所以就咁就中招!中招嘅原因系,个炉完全系唔够热,烧左半个钟都系攞过两转野,不过咁都未到最离谱。一路食,一路研究有乜好食啦,牛猪鸡鱼都有,但系得牛煮得过,因为第一就算唔够熟都冇咁危险,第二,冇咁咸,佢d盐好似免费任落咁,得牛肉冇咁咸。当然,有寿司刺身等等,刺身本身唔系特别好,同放题比差少少,但仲要每人4件,寿司就任攞,梗系啦,饭咋嘛。甜品方面,真系得个甜字。哦,仲有爆谷同买要企响度等成世先卷到少少嘅棉花糖。计我话,呢间野韩烧只系配菜黎.食左一个钟,落肚嘅都系 好有限,叫经理黎处理,哗,黎料!好似求佢咁,讲极都唔换台唔换炉!!姓曾个经理仲话:好老实讲,呢度张张台都系咁咖嘞,其他人都系咁食!我地出面仲有好多客等紧,你唔中意可以离开让比等紧嘅人!虽然佢地早埋单又不断催,不过我地几歹都唔早走,食甜品食到够为止。比两旧水食甜品,我不如去甜品铺好过!!好离谱啰,未见过咁做生意啰!
原本捻住食下面𠮶间嘅,点知上面𠮶间等快d,所以就咁就中招!

好离谱啰,未见过咁做生意啰!
2014-04-21