2017-03-03
同朋友仔去旺角食晚飯, 唔知食咩好, 上Openrice search 倒呢間, 有38, 應該啦, 點知...唉, 對於我腰痛人士黎講, 真係辛苦, 一條較直既樓梯。間店細, 大部分係卡位, 但枱與凳之間太窄, 枱與隔離枱之間勁窄, 擺埋架車仔, 根本唔駛出去攞野飲√食物係好新鮮√職員只有男職員服務態度❌全店女職員服務態度不予置評(仲有四十分鐘先夠鐘, 竟然走過黎, 同我哋講: 夠喇嘛!跟住我哋冇理佢啦, 唔夠五分鐘又走黎叫我哋埋單, 好彩個男職員幫佢兜返黎講: 埋左單先, 之後可以慢慢食‥.❌跟住第二次order既終於黎, 食食下, 都仲有10分鐘, 最尾兩碟肥牛, 個女職員無啦啦收起, 但仲有成盆菜又唔收喎, 收d唔收d, 玩野呀最後走時候, 有個男職員仲叫我哋攞埋雪糕先走仲好有禮貌咁: 唔好意思, 嗰啲人係咁(感覺係指女職員)最後, 間野就話兩個鐘, 熟客就唔只兩個鐘, 生面口既, 90分鐘都冇,
√食物係好新鮮
√職員只有男職員服務態度