餐厅: 意樂餐廳 (石籬商場二期)
资讯:

2022-11-19 402 浏览
前𠮶排我早餐,食咗个黑松露炒蛋set,之后发现个蛋里面有劲多蛋壳,叫佢再换个蛋,另外𠮶份都系劲多蛋壳,但系因为我赶住返工,所以我冇理。琴日我朝头早食咗个餐蛋治里便个蛋又系有几旧蛋壳。今日我食个黑松露烟肉菇菌意大利饭,要我等足半个钟。我之前买呢一间外卖夜晚里面都系好多人大概10分钟左右,之后今日同上一次个情况都系一样,我等咗半个钟之后我真系等唔到,而且24 25号都已经拎咗个餐我23号都未拎到,因为我仲有嘢做我发脾气话3分钟之内拎俾我,如果唔系我唔要啦,结果30秒之内佢拎咗俾我….真系要等到人发脾气,你先肯拎俾人咩?同埋佢个黑松露烟肉菇菌意大利饭完全冇黑松露,仲有佢话菇菌炒饭,结果里面得五旧菇,一大堆洋葱,改名叫洋葱炒饭算啦,而且我劲钟意食粟米啰佢之前里面冇粟米嘅,依家乱咁加啲落去,之前啲菇好稳定都系同一个品种,依家求其粒粒杂杂啲菇全部掉晒落去

琴日我朝头早食咗个餐蛋治里便个蛋又系有几旧蛋壳。

外卖自取
  • 忌廉洋葱烟肉意大利饭(黑松露菇菌烟肉意大利饭)