喺元朗行完山出返嚟市區諗住搭車嗰陣時呢,就見到呢一間舖頭仔。咁我見到佢有$8一份魚蛋喎,然後呢就入去買咗嚟食。食食吓嗰陣時呢,見到有$32優惠嘅黑松露意大利粉。跟住我又買咗份返屋企。見唔見到上面嗰啲黑松露係幾咁足料?個誠意可以話係一百分💯!雖然奶油味唔重,但勝在足料。啲蘑菇同埋煙肉超級大隻,成個份食落去真係飽。如果唔計味道,唔計賣相嘅話呢呢一餐真係好抵!講返個口感,意粉呢種食物呢真係唔可以外賣。返到去屋企個零鐘頭沖埋個涼,乜都淋晒啦。所以我係唔建議大家擺太耐先至食㗎!煙肉同埋蘑菇呢系唔會受呢樣嘢影響嘅,味道仲可以夠入味。黑松露呢就唔算太香,醬汁同埋黑松露都需要自己撈落底。$32算係咁㗎啦。

外卖自取