2019-07-01 788 浏览
本身book咗2045时段2位,但临时多咗两位朋友去,所以谂住打电话去改人数但点知打咗8次都冇人听,但可能因为忙冇听所以算,最后唯有系依到book第二个时间食。去到餐厅有个女员工黎咗落单,之后原来佢落错单黎咗啲唔岩嘅食物,然后我地揾反个女员工同佢讲,但佢竟然答我地话张单系咁写,话反我地唔讲清楚又好似唔想同我地换,但我同朋友都好肯定冇讲错因为我地都有指住餐牌黎讲,最后我就同反佢讲系你落咗先会黎错 佢先肯换但就黑哂面咁,之后张枱唔够位叫佢黎收野佢就西口西面最后仲”接”我地,真心反工反到咁不如唔好反,最后我地叫咗个西多士甜品等咗好耐都冇黎我地追单问,佢就话个炉熄咗整唔到。总括黎讲服务差到爆下次一定唔会黎,食物黎讲就一般唔系话好食但都唔难食,所以如果唔系有折嘅话就唔抵食,下次都唔会再去。
2019-06-29
用餐时段