餐厅: 一杯鐵板燒居酒屋
资讯:

2020-02-09 1152 浏览
原本都赞紧好食,点知食食下系餐厅入面发生左一件事令到我无哂心情!一肚气!正值武汉肺炎肆虐期间,已经留系屋企成个星期,适逢元宵节就出去睇场戏食个饭,口罩贵过猪肉,难买过厕纸同米,矜贵过熊猫,所以出街带一个口罩都尽可能唔换新,但食饭总系要除低,之前有报道医生都指出过可以用纸巾垫住放,食完饭可以戴返,今晚就系比个餐厅员工,有个稍为上左年纪既男员工行过黎向我示意枱面既口罩! 咩事?要我处理下? 唔比我放?跟捉医生指引用纸巾垫住,我丝毫不影响餐厅张枱架㖞! 如果不容许,唔该系门口贴上入内进餐严禁口罩放低啦,唔怪之得隔离间间餐厅爆满食客又多人等位,呢间餐厅就拍乌蝇水静河飞! 事出必有因! 好地地心情愉快比但员工整到咩心情都无哂!唔该老板正视下!! 另外仲要提系d清洁好有问题!点完餐就发现原本枱上既碟已经满布点点污渍! 哗!根本无洗,有无病毒有无菌架?!
原本都赞紧好食,
点知食食下系餐厅入面发生左一件事令到我无哂心情!
另外仲要提系d清洁好有问题!
2020-02-08