2014-01-23 2710 浏览
今日係呀妹18+x生日,祝親愛的妹妹唔好再咁Kar,快高長大肥大過我,年年搵大把錢我又賺得更多錢,愈大愈後生但係又冇我咁後生,祝妹妹永遠永遠快樂同我一樣咁快樂!!妹妹學業進步所有考試一TAKE PASS連我都一TAKE PASS 妹妹生日只係食碗麵就算, 好似太過HEA啦,有少少對佢唔住,去到茶木已經九點幾差不多十點,仲以為可以5駛等位就有得食,點知都係好多人等緊,傻的嗎?!等左陣想去一個洗手間,點知比我發現裏面有好幾張枱都係吉嫁,難度真係要有人等有人排下先等於好食係正野,其實好多次都好想試但係就冇咁既心去等..呀妹話等就等下LA~等左20分鐘有得入LA~佈置好靚好潮食物好吸引價錢合理,望住個MENU樣樣都好想食呀!!去到十點幾已經5係樣樣野都有得食啦!!叫左個三層朱古力厚多士,一杯魔鬼棉花糖濃朱古力,一個豬排鹵肉便當.原本係想叫三杯雞餐,點知冇朱古力蛋糕..生日冇蛋糕真係太可惜><今個晚餐我地個次序係亂曬我地係食左甜品先....之後先食正餐朱古力厚多士超正超正呀!!多士一粒佈滿朱古力雪糕一口一粒,多士外脆內軟,多士仲有甜甜既蜜糖,嘩~好罪惡!!濃朱古力內既棉花糖被濃

濃朱古力內既棉花糖被濃朱古力包圍慢僈溶化,兩為一體,飲一啖全個咀都被幸福的感覺包圍住^^
豬排鹵肉便當大細適中,同妹妹SHARE夠曬食!!豬排冇骨軟冧冧最岩我呢D懶鬼,豬排本身係有D乾加埋鹵肉一齊食就夠曬好味,仲有半隻糖心鹵蛋,鹵蛋要親熱食,過左佢最美果刻,蛋黃既糖心就會熟曬,就真係浪費曬!!
2014-01-21