我同男朋友突然发觉好耐冇食日本野,心思思openrice search下,见到呢间十和田好多好评喎,一於去check it out!赤虾(左上),虾身唔算大只,不过系鲜甜既,喜欢带点黏黏胶胶既感觉;油甘鱼(右上),味道一般般,个人觉得就唔够油香啦;八爪鱼(右下),恐怖既事情要发生啦!入口韧到好夸张!系咬唔开架!香葱吞拿鱼腩丼呢个吞拿鱼腩丼真系不得了!我同男朋友都非常推介!吞拿鱼腩份量非常慨,每啖饭都会食到吞拿鱼腩架!吞拿鱼腩肥美,入口满满鱼油香,$118一碗来讲绝对系性价比高!食多几啖会有d滞,所以2个人share岩岩好。季节墨鱼入口爽弹,带点鲜甜,不过一件要$25就唔太值啦。火炙牛肉赤虾卷牛肉烧好嫩,而里面就有赤虾同青瓜,好特别的配搭,味道都唔错。个人觉得青瓜换做牛油果应该会更加好味!烧明太子鸡翼鸡翼涨卜卜好可爱!里面满满明太子,味道带点微辣,鸡翼亦烧得刚刚好,肉质好juicy,鸡皮烧得香脆。

油甘鱼(右上),味道一般般,个人觉得就唔够油香啦

呢个吞拿鱼腩丼真系不得了!我同男朋友都非常推介
!吞拿鱼腩份量非常慨