.最近無晚市堂食 如果想食好西就要買外賣了!今次同朋友staycation 就係酒店附近搵下有咩好嘢食搵到呢間開了不久既台灣菜😍一見到門口厚芋吐司既相就決定食呢間了.我地2個人叫左都幾多嘢食 有台式滷水雞扒便當魯肉飯 夜市鹽酥拼盤 肉鬆芋泥吐司 仙草3號食到大滿足!鹽酥拼盤係好多 2個人分會每人食到好多主要有甜不辣 鹽酥雞 花枝丸 四季豆花枝丸係我同朋友都覺得最好食既 外層脆皮 入面係好香濃既花枝肉 仲有粒粒🤤彈牙又不會太咸 大愛!鹽酥雞因為係外賣所以可能不夠脆 不過勝在夠細細粒 一粒粒食好方便 味道不錯的.魯肉飯有唔少魯肉碎 唔會太肥 拌勻啲飯一齊食👍🏻真係好好餸飯.台式滷水雞扒便當🍱配左乾拌麵 有溏心蛋同花枝丸做小食 另有飲品-熱蜂蜜綠茶 冬天必備❤️雞扒幾香 唔會太嚡 乾拌麵記得mix勻食呀!咁就唔會食到底既麵好油~.肉鬆芋泥吐司同仙草芋圓係最吸引我🤤芋圓好煙韌彈牙 高質 愛芋圓的必食!仲有台式布丁 細細粒 甜而不膩💕肉鬆芋泥吐司🍞大大件 爆餡 芋泥帶點甜 肉鬆咸咸地 好易入口 吐司好香脆店員已經切好2份 同朋友share最適合不過。
最近無晚市堂食 如果想食好西就要買外賣了!
今次同朋友staycation 就係酒店附近搵下有咩好嘢食
我地2個人叫左都幾多嘢食 有台式滷水雞扒便當
魯肉飯 夜市鹽酥拼盤 肉鬆芋泥吐司 仙草3號
食到大滿足!
鹽酥拼盤係好多 2個人分會每人食到好多
主要有甜不辣 鹽酥雞 花枝丸 四季豆
肉鬆芋泥吐司同仙草芋圓係最吸引我🤤
芋圓好煙韌彈牙 高質 愛芋圓的必食!
仲有台式布丁 細細粒 甜而不膩💕
肉鬆芋泥吐司🍞大大件 爆餡
芋泥帶點甜 肉鬆咸咸地 好易入口 吐司好香脆
店員已經切好2份 同朋友share最適合不過。
2021-01-11