2021-04-18 50 浏览
去食之前特登睇过哂食评同大家分享既相,满心期待去试香港no.1既汉堡,真系名不符实。我唔知楼面个靓仔系输左马定不嬲都系咁,做服务业虽然唔一定要笑脸迎人,但至少唔会系西面😥唔讲服务~单论食物都系属中下级别薯条,无特别难食,但唔会系好食,超市急冻货。炸鸡,鸡唔算老但唔juicy,七味粉多到我以为系炸七味粉。主打汉堡,点左个芝士牛肉汉堡,够哂Classic。但系…汉堡唔可以话瀬哂野中规中矩但冠以hk no.1之名我会怀疑d人无系hk食过burger比佢出色既大有人在我想讲百令蚊食一个好食既burger系超抵但佢个burger普通得黎又细将burger皮整成蛋糕皮可能好新颖,但我食唔到点样升华左个burger,更加试唔出个所谓蛋香。牛肉不过不失,但食唔到所谓牛香溢出。总结:唔系难食,但言过其实,过于夸大既宣传,导致强烈落差感!不抱有太大期望,可以一试之后你可能会同我一样未必会有下次(论burger薯条其实MOS都够赢)炸鸡,连比较都无需要~
唔讲服务~
单论食物都系属中下级别
薯条,无特别难食,但唔会系好食,超市急冻货。
炸鸡,鸡唔算老但唔juicy,七味粉多到我以为系炸七味粉。
主打汉堡,点左个芝士牛肉汉堡,够哂Classic。
但系…汉堡唔可以话瀬哂野
中规中矩
比佢出色既大有人在
我想讲百令蚊食一个好食既burger系超抵
但佢个burger普通得黎又细

牛肉不过不失,但食唔到所谓牛香溢出。

不抱有太大期望,可以一试
之后你可能会同我一样
未必会有下次

(论burger薯条其实MOS都够赢)
炸鸡,连比较都无需要~

外卖自取
  • 美式炸鸡配秘制辣酱