2024-05-04 57 浏览
今次直系任你鱼肉7小时,近排发现咗间嘢除咗鸡煲同打边炉任食之外,竟然有猪手煲、牛尾煲、烤鱼,全部嘢都系任食!我本身就比较细食,净系试咗鸡煲同埋打边炉鸡煲有几个辣度拣,就算食完第一次加煲都可以转辣度,呢样我系觉得几贴心嘅,上到枱店员仲会将个鸡煲快手兜一兜,令到个鸡煲整体更加惹味。另外𠮶几样我就冇食,因为想放多啲quota喺打边炉,不过以我所知佢哋嘅烤鱼都做得好好味,有两种鱼可以拣,重点系可以任食,几个朋友或者大食嘅都可以嚟挑战吓!汤底我哋就拣咗胡椒猪肚鸡汤,睇色泽就知道几浓味。呢度最高质嘅系牛肉,几款都好值得encore,安格斯封门柳、牛板腱,两款都好好味!其他重点推点推介有牛栢叶,新鲜海虾,蚬。自助区、饮品区同雪糕区都有好多选择添~ 比较特别嘅仲有好少见到放题类打边炉嘅酱料系每台都有自己一set,非常企理干净