2008-08-15 104 浏览
七月廿七日, 本来谂住去大埔影相, 但由于唔可以起行出去影相, 入咗嚟《BB开心茶座》避雨, 避避吓都知要最消息行程,但又山长水远入到嚟, 冇嘢做, 虽有就咁喺茶餐厅里面影吓相食吓嘢啦!同老公一齐叫咗份西多士, 都炸得好香口, 不过觉得里面啲酱料唔多够, 但都好味既!老公饮可口, 我就叫咗杯冻柠蜜, 都唔错, 够味㖞!原来呢间嘢好多名人嚟帮衬过, 我谂主要系因为好多人嚟呢度附近拍戏啦!!佢哋仲将啲相贴到成间茶餐厅都系, 我谂有过千张相呀!!连特首曾荫权都嚟过㖞! 仲签埋名添㖞!另外仲有亚佘、安仔、元华、元秋、周润发及一班甘草演员, 劲呀! 更详细资料及图片请看 : http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=9696
入咗嚟《BB开心茶座》避雨, 避避吓都知要最消息行程,

老公饮可口, 我就叫咗杯冻柠蜜, 都唔错, 够味㖞!

佢哋仲将啲相贴到成间茶餐厅都系, 我谂有过千张相呀!!

连特首曾荫权都嚟过㖞! 仲签埋名添㖞!

西多士
樽装汽水,冻柠蜜