2021-08-18 1481 浏览
女朋友讲咗好耐好想试吓呢间米芝莲三星,提早成个月预订,跟进订位比较一般,电邮问佢哋攞Menu睇吓,直头覆都唔覆。食饭前一日打电话强调提醒留枱只系留15分钟,感觉已经一般。今次拣咗晚餐Menu 埋单5500 两位成晚最好食呢个 鱼子酱生牛肉个虾老实讲系琳琳地,唔知系肉质系咁定点,我觉得麻麻地新鲜。 果个好似cake 既佢话系用蛏子整,原来切到米咁细粒 😂呢个汤真系吓死,我第一啖饮落去,咸到想呕番出嚟,跟住同佢waitress讲 佢都好礼貌答我,不过好有技巧咁讲系咪唔岩你口味,但常人都应该饮唔落☹️☹️☹️Waitress 唔知系咪觉得我地唔食得咸,跟住话换过汤俾我地,有清新既味道,饮落系金宝既粟米汤😆😆呢个m9 plus 牛肉要加4百几蚊,好彩加左,因为系比较好食同有牛香味。呢个羊就好一般,上到枱中间仲有少少冻,可能影左两张相就冻左,唯有冻食。呢个芝士盘应该系signature ,不过成餐饭样样都好咸,水都饮左两枝。😅顺带一提 个景系咩都睇唔到,虽然出边系冇落雨,但系全部水蒸气喺晒玻璃度,望住块玻璃蒙查查咁样食咗餐晚饭。影相要留意在窗边唔系最好,因为暗到张张相都蒙。如果book左位去食 要三思

今次拣咗晚餐Menu 埋单5500 两位

成晚最好食呢个 鱼子酱生牛肉