2018-12-16 456 浏览
迟咗三个月打食评男朋友系三个月前嘅纪念日订咗枱食晚饭一上到去见到个环境就觉得好有气氛,见到大部份都系情侣一对一对嚟食我哋比安排坐系落地玻璃隔离,个view都唔错,见到好多个高楼大厦,但一啲都唔觉得密集🙈男朋友点左个前菜系鹅肝,本身对鹅肝都冇乜好感, 但佢竟然配上一啲脆脆,鹅肝上既焦糖令到成件事食落去甜甜地又卜卜脆,亦令到每一啖食入口都觉得几有口感呢个位系几惊喜嘅我就点左个意大利粉伴野菌辣肉肠及巴马臣芝士,自己本身钟意食pasta同芝士所以都觉得好好味,除咗好味都冇comment 🤣男朋友照旧叫煎慢煮安格斯牛柳食,咁我唔食得牛就冇try到。但男朋友俾咗较好嘅评价,佢表示肉汁好浓,咬落去唔会觉得好硬,较为林身一啲, 果然系正!最后重头戏当然就系甜品,男朋友叫咗一个意大利软芝士草莓雪芭佢一嚟到,就好似仙女下凡咁🤣(因为有干冰🤣大家可以影相呃like!味道都系超级有惊喜!食唔停口!推荐各位可以去试吓!而我就叫左以下呢一个朱古力甜品, 咁事先服务员就会帮朱古力点着火,可能因为有酒精嘅关系,朱古力系会苦一些。朱古力溶咗之后里面系一个蛋糕,应该系brownie, 虽然有酒精味但都唔影响蛋糕嘅味总括而
迟咗三个月打食评

男朋友系三个月前嘅纪念日订咗枱食晚饭

呢个位系几惊喜嘅

焦糖鹅肝

意大利粉伴野菌辣肉肠巴马臣芝士

男朋友照旧叫煎慢煮安格斯牛柳食,咁我唔食得牛就冇try到。

煎慢煮美国顶级安格斯牛柳

最后重头戏当然就系甜品,男朋友叫咗一个意大利软芝士草莓雪芭

佢一嚟到,就好似仙女下凡咁🤣(因为有干冰🤣
大家可以影相呃like!

味道都系超级有惊喜!食唔停口!
推荐各位可以去试吓!
意大利软芝士草莓雪芭

总括而言,餐厅有feel,食物亦相当好味。下次嘅纪念日会再嚟💕
2018-09-25
庆祝纪念