餐厅: Grand Hyatt Steakhouse
资讯:

为男友庆祝生日一向都会同佢爱食牛排既佢食steakhouse食过Intercon, Lawry 仲食过Amigo, Sabatini各间都系庆祝生日/情人节必去既地方后今日黎到Grand Hyatt Steakhouse去到觉得大堂系grand既奈何steakhouse比较残旧老实讲 张卡位好似茶餐厅咁既隔局仲要个枱角系崩既⋯其实系唔系时间要翻新下呢唔紧要 环境唔够人靓,我睇你食物同服务。服务系可以既 但我唔会用热情黎形容Amigo 既侍应系会你感到宾至如归Sabatini/ Intercon既都会热心为你介绍连句生日快乐都会觉得有heart D依度 老实讲 无乜咁觉得都唔紧要 我睇食物你系Steakhouse 咁Steak应该要系最拿手既可惜 我成晚觉得最好食既系个Miso toothfish但佢其实都只系似厚版大户屋既西京烧完。佢个蒜蓉包都可以既 因为佢会俾个翻热左既同个包皮系脆既你食可惜蒜蓉同牛油味无话出色到我会食完再食咁。好跟番次序咁打⋯佢上完包都唔上我地叫左既饮野我男友叫左杯cocktail我叫左pineapple ice tea Ok la但佢系迟迟都唔上 去到食蚝先岩岩上
为男友庆祝生日
奈何steakhouse比较残旧
老实讲 张卡位好似茶餐厅咁既隔局
仲要个枱角系崩既⋯
其实系唔系时间要翻新下呢
唔紧要 环境唔够人靓,我睇你食物同服务。

服务系可以既 但我唔会用热情黎形容

完。
佢个蒜蓉包都可以既 因为佢会俾个翻热左既
同个包皮系脆既你食

可惜蒜蓉同牛油味无话出色到
我会食完再食咁。
好跟番次序咁打⋯
佢上完包都唔上我地叫左既饮野
我男友叫左杯cocktail
我叫左pineapple ice tea Ok la
但佢系迟迟都唔上 去到食蚝先岩岩上咁⋯
点解要咁慢呢?

蚝叫左佢推介既3款 New Zealand, Skookum, 同唔记得咗
都系可以既

到我依个钟意食沙律既人 依碟系失望
因为就系nothing special nothing extraordinary
Glazed walnut都无话特别出色
其实系连nood salad bar都比佢好食...
You need to up your game, man...

Lobster bisque

佢无环境 无服务 连野都唔好食⋯
即系我觉得 咁样大约3000 既选择有更多
系环境靓过佢 服务好过佢 野食好味过佢既地方⋯
都几可惜依个特别既生日黎左依度食
真系第一次觉得后悔既。

或者因为我地唔系熟客?所以无咁好待遇?