MAMTOM

之前同朋友傾開偈玩尖沙咀有間泰菜好高質好好食,咁啱出去尖沙咀就過嚟食。餐廳有indoor area同outdoor area,我哋去嗰日好凍,所以我哋就揀咗indoor area。indoor arra環境好好,裝修都好靚,天花板佈滿晒燈好特別。我哋前菜叫咗串燒同埋Beef Thai Salad,主菜叫咗個Beef rendang,而side dish就叫咗一個秋葵。Mixed串燒有豬牛雞,肉質偏乾身,而佢個沙嗲汁好濃都幾滑。Beef Thai Salad有燒牛肉,青瓜蕃茄同埋一蔥,味道甜甜酸酸,令人好開胃,諗起都想食多次🤤而Beef Rendang唔算好濃味,不過牛腩炆得好腍,但有少少椰香,加埋嗰個炒秋葵,真係好好送飯🐮🍚我哋仲叫咗個炸香蕉椰子雪糕做甜品,炸香蕉好脆口酸酸地好好食如果雪糕亦都好滑有少少椰香味。😌餐廳服務都好好,而平日亦都坐滿七八成人。下次嚟我一定會叫佢個beef pho嚟試吓😋😋

2025-03-05