2016-01-11 1853 浏览
上一次黎mini club 都已經係一年前既事 今次再訪 水準依舊保持👍🏻約左朋友七點半食晚飯 餐廳好貼心😌 可留位到八點 最適合有時要OT 既返工一族首先叫左支白酒 送生蠔六隻 支酒味道清清地有少少甜 好岩女仔飲 生蠔新鮮 唔算好肥 但都叫有d 肉地 海水味唔算重 幾好味頭盤叫左韓式牛柳同雞翼 個醬汁係甜甜辣辣地 唔會太濃味 牛柳同雞翼既肉質都好鮮嫩 食得岀唔係急凍肉之後叫左兩個pasta 肉醬意粉同白汁雞肉意粉 肉醬意粉同我地平時食開既有少少唔同 肉係有d 似漢堡扒既質地rather than 肉醬 味道方面 同一般食開既肉醬意粉差唔多 但芝士味比較重 至於白汁雞肉意粉個味都係偏濃 牛奶味重 但雞肉同蘑菇就比較少 如果料可以多返d 就好啦重點推介最後既白汁煮蜆 呢個真係全晚既亮點 白汁點道香濃 有好明顯既芝士香味 有牛奶既細滑 同蜆肉非常夾 而跟埋既蒜蓉包點個白汁食 亦都係十分岀色 😊總括黎講 食物質素好好 環境都唔錯 價錢都合理 六個人食 每人180 蚊左右 唯獨係上菜比較慢 呢方面可以改善下 其他都好好呀 下次同朋友食飯都會再黎👍🏻