2021-04-02 273 浏览
好多时都会搵啲宠物友善餐厅,等啤啤🐶可以陪我地一齐食嘢。 呢间喺铜锣湾嘅餐厅,之前朋友都介绍过,於是我就预订定周末,带啤啤🐶一齐去试下。 餐厅有两层,宠物活动位置以上层为主,空间都几大,啤啤🐶仲可以四围走😆😆。 我就坐喺好舒服嘅梳化,同啤啤🐶玩,一齐品尝晚餐。 店主亦好好客友善,主动同我哋倾计又帮🐶影相📸️。 餐厅仲提供宠物垫,真系好细心💞。餐厅专设Pet Love Set ($680 for 2 persons+ 1 🐶),为主人及毛孩准备丰富,健康养生嘅晚餐。餐汤:浓鸡汤,非常香浓熬制嘅鸡汤,饮落好暖胃😌,果然系养生之选主人主菜:香煎柠檬鸡配西兰花鸡扒煎到金黄色,外脆肉嫩,保持肉汁,配上清香嘅柠檬🍋汁,好醒胃。 配菜有西兰花🥦及软滑满满牛油香嘅薯蓉。香煎西班牙🇪🇸猪梅肉配苹果酱西班牙猪梅肉肉嫩松软,肉味香浓,仲食到啖啖油香,配合苹果酱食,既可以减腻,亦增加味道嘅层次。主人饮品:咖啡或中国茶佢仲有甜品、其他饮品及酒类提供狗狗🐶主菜:玉米须薏仁鲷鱼扒我无同啤啤🐶争食😂,不过见佢迅速食哂,西兰花🥦都食哂,碗都舔埋🐶狗狗🐶饮品:狗狗咖啡由澳洲🇦🇺境内采购嘅优质浓缩培养脱脂牛奶🥛、乳酪、粟米粉

餐汤:
浓鸡汤,非常香浓熬制嘅鸡汤,饮落好暖胃😌,果然系养生之选

主人主菜:
香煎柠檬鸡配西兰花

香煎西班牙🇪🇸猪梅肉配苹果酱

主人饮品:
咖啡或中国茶
佢仲有甜品、其他饮品及酒类提供

狗狗🐶主菜:
玉米须薏仁鲷鱼扒

狗狗🐶饮品:
狗狗咖啡
由澳洲🇦🇺境内采购嘅优质浓缩培养脱脂牛奶🥛、乳酪、粟米粉、椰花糖及天然云尼拿造成。

• 香煎柠檬鸡配西兰花
  • 香煎西班牙🇪🇸猪梅肉配苹果酱