2021-09-12 716 浏览
其实这个地方都系快食填肚之选千祈唔好对服务或食物有太大期望。服务员态度基本OK但对餐牌或者食物提供情况完全喺度发紧梦,餐牌上提供嘅食物随时可有可无,攞住啲食物行咗两个圈都揾你唔到原来系佢哋睇错号码牌。叫了两个热盘一个薯蓉沙律一个千层面,.高级快餐厅质素可以接受。不过沙律里面的falafel完全系未解冻的冻。只好说我和这个地方冇缘分。薯条或者蛋糕会系好一些嘅选择。当日看见了一得意事情,一个本地长者一个人坐四个人梳化卡位,只叫了一杯咖啡并吃外带食物。 相信大家可能在咖啡室也见到不少。佢以为好爽,点知冇耐一位国内大妈行过嚟话介唔介意搭枱,于是就坐埋去两个人亲密地冇隔一板对食。 真系谂住叫一杯嘢坐几个钟最好坐最入嘅梳化位。 这个地方都系吃一次便够。