2021-01-23
好少嗌外賣寫食評,因為通常都冇乜特別,但係呢一間本身係食海鮮打邊爐就出咗台灣菜,其實我就覺得係台灣野,覺得幾特別,就去買下外賣試吓啦。佢嘅包裝設計一間,因為有雙層保護轉個頭又有保鮮紙,嗰蓋又穩陣,睇吓圖就知啦,一樣咁貼心嘅嘢,真係好值得一讚。講吓嘢食先,佢呢就有好多串燒嘅,我就鍾意食鰻魚同白鱔,佢就兩樣都有,所以我就試下啦,仲叫咗冬菇,魷魚,土匪雞翼,炸油條,毛血旺,粟米同黑椒腸。鰻魚同白鱔我覺得佢就笑得唔錯嘅,不過都係因為外賣所以呢就凍咗少少不過個味係整得非常之好,尤其係白鱔好爽口啊冬菇魷魚,呢兩樣就梗係不過不失啦,不過佢呢個價錢我又覺得好唔錯喎土匪雞翼我就成日都食嘅,雞翼嘅味都好香,又唔會太鹹,下次都會再叫炸油條,我就對依樣嘢冇乜太大嘅好感,但係我朋友就話炸得好好食,唔會太油😂毛血旺係舖頭推薦我食嘅,我係真心覺得超級好食,因為佢辣得來好正,入面有青瓜牛柏葉豬潤等等配料,又辣,又爽,食得好正呢粟米同黑椒腸,正正常常啦
鰻魚同白鱔
粟米同黑椒腸,正正常常啦