2021-01-25 227 浏览
喺尖东Starbucks 同7仔一样总有一间喺左近,平时唔多饮,不过见而家早餐有做promote , order 一杯饮品加12蚊换个包,而最仲要系有中电coupon,coupon 范围窄,主要系美心集团,50蚊一张,美心买面包又买唔倒咁多,计过数starbucks成张单只需俾一蚊就得,真心用得过🤣点咗我最爱嘅mocha☕ , 加12蚊换个hamcheese 三文治,人唔多,可能因为早,亦可能香港人太憎美心集团☠,好多可能……堂食一个人都无,同样我都系外买,返公司食自在啲,mocha 无乜咖啡味,似朱古力多啲,hamcheese虽然叫三文治,但唔系用方包整,系用汉堡包嘅包整,卖相非常差,芝士又唔香,不过我俾一蚊嚟讲就物超所值嘅😂
hamcheese san
2021-01-25
2 分钟 (外卖自取)
早餐