谂咗好耐出唔出,谂返起两个人食咗差唔多700蚊又唔饱,愈谂愈唔抵😅⋯呢个价钱只系包一个前菜同主菜,而且用胶碟上台。虽然员工态度好好,但建议大家想食好啲嘅晚餐应该去迪士尼酒店🏨,或者出返市区食————————————————👅香烤大虾及煎牛小排($288)👎🏻谂住拣个最贵嘅主菜实无伏,点知伏过伏地魔⋯ 影到咁close up系惊大家睇唔到,牛小排比三粒麻雀大啲🀄️,要一粒切三啖食,虾肉唔算新鲜,加啲疑似急冻灼返熟嘅蔬菜,睇份量差啲以为薯条系主菜,如果食得饱都系食薯条饱🙂,除咗三点茄汁,无咩迪士尼元素👅烧春鸡及猪肋骨($218)👎🏻烧春鸡大细系正确嘅,谂起细细个睇米奇老鼠一家好穷,圣诞节得一只小鸡槌扮火鸡🥲,我谂我都变左老鼠,猪助骨得三支骨左右,骨多过肉系常识🦴,不过呢份起码望落有啲野嘢食先,味道一般无特别印象👅蟹肉木瓜沙律 配青柠蜜糖汁($43/3只)👎🏻上台以为系厨余/比人食过😂,问一问待应的确系沙律,到底系想行法国菜碟大菜细,定极无诚意之作?水汪汪嘅青木瓜、霉霉地嘅蟹肉、两条沙律菜加两片樱桃萝卜,唔知食咗咩落肚,就系食到成肚火😤👅酿鸡翼炸薯丝虾及洋葱圈🔸 酿鸡翼正常食得落肚,普通小食店
————————————————
👅香烤大虾及煎牛小排($288)

👅烧春鸡及猪肋骨($218)

👅蟹肉木瓜沙律 配青柠蜜糖汁($43/3只)

👅酿鸡翼炸薯丝虾及洋葱圈
🔸 酿鸡翼正常食得落肚,普通小食店水准🍖,同买现成货自己气炸锅炸差唔多

👅 特色饮品 (+$28)
🔸甜品要额外加钱无叫到,饮品都好似系加$28有一杯特色饮品🍹,普通雪糕可乐一杯

🚩总结:可能系全迪士尼最伏嘅晚餐
🌟注意:另有10%服务费