2020-06-28 4366 浏览
同朋友约食饭𠮶阵发现大家都不约而同bookmark咗呢间餐厅,所以好快决定会约去老掌柜,原本想去荃湾果间分店因为果头多啲嘢行,但系荃湾𠮶间评价太参差所以都系去返大角咀总店~好彩一早book左,因为都几多人等位。。。但明明都早左成个礼拜book,竟然可以系我去到果阵咁啱近门口位置有一台客人走佢先即刻执俾我叫我地坐呢张, 忍唔住问咗佢一句“咁我book枱嚟做咩?!” 环境劲嘈。。。枱与枱之间非常逼,左边右边果台嘅人既对话内容听得一清二楚👎👎我哋叫咗干扁四季豆, 豆腐粉条烧带鱼同埋葱爆羊肉~干扁四季豆整得唔错,几干身,无渣,menu写住有一粒辣椒但系完全食唔到辣味,其实系偏咸但唔麻同唔太香~豆腐粉条烧带鱼既汁极似茶餐厅嘅姜葱斑腩煲,豆腐同鱼水准正常,粉条索晒啲汁都ok葱爆羊肉冇我想像中咁有镬气,羊味唔太重,但都几韧,其实一般虽然今次体验麻麻,但menu上仲有好多我想试嘅菜式,所以可能都仲系有机会再黎既
好彩一早book左,因为都几多人等位。。。
我哋叫咗干扁四季豆, 豆腐粉条烧带鱼同埋葱爆羊肉~
干扁四季豆

豆腐粉条烧带鱼

葱爆羊肉

葱爆羊肉冇我想像中咁有镬气,羊味唔太重,但都几韧,其实一般
2020-06-26
干扁四季豆