餐厅: 越茶香
资讯:

之前飲過一次芝士奶蓋桂花大紅袍加桂花凍已經覺得好好飲,因為我對手搖都好挑剔,覺得香港手搖最大問題就係茶味好淡,溝埋奶蓋就變奶水都唔知自己飲緊乜,越香茶個茶同奶蓋既平衡做得好好,桂花凍係有花香同茶味,之後見到外賣自取有七五折超抵,距離上次飲只係一星期都忍唔住即刻再買,因為唔係成日去中環,但今次想讚既係因為我揀左六點外賣自取,但到七點三都唔得閒拎,店員打比我提醒我訂左奶茶,驚我唔記得,仲一早已經幫我雪住。重點係我去到拎時,佢仲好客氣同我講唔好意思打比我,因為好多客都唔記得拎,仲耐心介紹點飲最好。我記得上次訂單有誤會,都係女店員無講啲咩就爽快地整過一杯比我,而家香港好難有好既服務,而且店員好靚女笑容好sweet, 我會繼續幫襯,希望可以多啲分店就好!
外卖自取