2012-11-04
今晚一家人連細路一共12人去打邊爐, 點知未食就火滾了.上個月係另一間稻香打邊爐, 另外加特價蒸龍蝦拼小菜一碟既98蚊+$1特惠, 又可以打邊爐又可以食小菜, 好正又抵食, 再食多次, 但係今日呢間居然話叫左特價煱就唔可以再叫熟食既特價野, 仲堅持有$1朱骨湯就唔準加蒸班頭腩+煲仔豉油雞半隻$88+$1, 佢話唔準, 我同佢講上2-3個星期真係可以咁叫架喎, 佢好大聲咁回覆公司政策一定無喎, 講左一輪, 無謂再抝, 淨係知道又黎錯呢間, 應該去遠dd去番上次果間, 唔應該偷懶. 點知大家吵完一輪之後, 個部長又帶另一個部長黎話減一個特價湯底$1 or $8就可以加孖寶, 咁即係點先, 頭先又拗到面紅耳熱, 一陣又話得喎. 落左單之後又入錯野, 又飛錯隔離枱order落我地張枱, 個部長唔瞓氣, 去個籃抄番張落單紙出來, 原來我地圈對了, 不過落單既佢就睇錯野, 搞一輪至可以到齊食物, 非常混亂.到比錢, 已經叫定張落單紙出黎對下, 改左2次先可以delete番一碟唔啱既野, 最後用左大約20分鐘至可以完成整個埋單程序, 真係同另一間同集團既服務差遠了, 下次一定唔好偷懶行多兩步路.
到比錢, 已經叫定張落單紙出黎對下, 改左2次先可以delete番一碟唔啱既野, 最後用左大約20分鐘至可以完成整個埋單程序, 真係同另一間同集團既服務差遠了, 下次一定唔好偷懶行多兩步路. 因為除左服務, 另一間既食物質素同份量都差一皮, 希望下次去遠d食得開心d唔洗同人爭辯咁多.