2013-10-01 114 浏览
坐低后,我地6个人选择好想食既野后,就举手落单,有个貌似老板既男人走黎写单,跟住我朋友就喺佢身旁指佢想叫既食物,老板就好不礼貌地话:读岀黎啦!跟住朋友叫左两三样野后,老板就话:黎呢度当然要食八王子刺身料理啦!由于我地经已大概谂好左食咩,所以就话唔洗住。(佢立刻黑面)跟住再点多几样野食后,问佢啲串烧有几多旧,又好似嫌我地叫得少咁,话咩:你地够食咪得啰!老板之后行开左。我地经已唔系咁满意佢态度,跟住就到戏肉喇。黎左其中一碟野食,因为味道还好,我地想叫多碟,就同佢讲我地要多碟,佢直行直过,跟住再经过,我朋友问:我地要多碟咩咩卷,你听到吗?跟住佢好似发疯了咁话:我有耳朵嫁!我听到!跟住我忍唔住话:我朋友都系想确定你系咪听到,你如果听到可以答佢。跟住佢就连珠爆疯子上身咁:我就系咁串!!我喺度7年就系咁串!!你可以报警,你可以揾黑社会。。。跟住我地都冇谓同呢位老板嘈了。跟住我朋友就话:其他野唔要喇!老板大叫:你地单都要埋嫁!我地废事再同佢嘈,就快啲食完快啲走。Ps:由于俾老板咁样招呼,我地根本冇真正品尝食物,因此不作评论。
我地废事再同佢嘈,就快啲食完快啲走。
2013-09-27
等候时间
5 分钟 (堂食)