前几日同男朋友系附近行,因为都无咩舖头有开,所以最后都系拣食嘢。个日虽然系公众假期,但系都有下午茶餐食,而且呢间瑞士咖啡厅的下午茶做到6点,我地个时五点几就6点,所以都仲有得食。佢你下午茶餐都有好多选择,有轻量级食物,例如多士、薯条个类,亦有少份量炒粉面等,同时去会提供正常份量的炒粉面餐,我地就叫左正常份量的下午茶餐,我就叫左椒盐猪扒饭,男友就叫左免治牛肉饭,但餐厅说无晒免治牛,所以改左芙蓉蛋饭。饮品方面我拣左热奶茶,味道都几香浓。椒盐猪扒火喉足,而且入味,42蚊有埋饮品算唔错,男友都有比到啲芙蓉蛋我食,佢的芙蓉蛋材料都好丰富,有叉烧、虾等等,同样味道也不错,这间餐厅可以再encore。以下评分以5⭐️为满分推介⭐️⭐️⭐️

以下评分以5⭐️为满分
推介⭐️⭐️⭐️