2011-11-12 49 浏览
本身唔系什么素食主义者~~~~但系从来都系中意食菜多过食肉~~想试Loving Hut好耐噶啦~个日终于稳到机会去食个午饭~坐落见身边都系上左年级既公公婆婆~~~~其实年轻人亦应该多d注意吸收纤维质噶~点左红曲米炒饭~落单时见到个收银姨姨都系食它~~餐汤系罗汉果西洋菜~仲有一碟仔青菜都等左几耐下~~而且个阵时人亦唔算特别多~~如果平时lunch hour得个少少时间等得来就真系唔使食了其实汤同青菜系整好噶了~~~可以先上等人边饮汤边等嘛~~~一上来我不禁哇左一声~~~~好大碟饭啊.......按我平时食量都可以食三餐了....汤非常之热~~~我又习惯先饮汤再食饭喔~~~所以搞到好狼狈>o<青菜好似有阵麻油香~~清淡得来好好食~~红曲米炒饭睇起身好似西炒饭~~~但系只米本身既颜色~~~因为走左葱蒜~所以食落比较清淡~一d都唔会油腻~~饭身亦算比较软~因为我好努力甘扒左好多后亦唔会觉得顶住顶住~~~相反d青豆粒就比较硬~~雪藏货色~~48个饭喔~用雪藏豆好似欠左少少诚意咯最终都系食净差不多一半~~~又赶住去其他地方无得打包~~好浪费啊同场的公公婆婆更系食唔到甘多噶~如果可以

其实汤同青菜系整好噶了~~~可以先上等人边饮汤边等嘛~~~

青菜好似有阵麻油香~~清淡得来好好食~~

同场的公公婆婆更系食唔到甘多噶~如果可以选择分量就好啦~~
2011-11-05
等候时间
10 分钟 (堂食)