2021-09-25 55 浏览
喺佐敦返完工,揾嘢食医肚,谂起好耐冇食Mamaday studio 喇 😋 最钟意佢系西式coffee shop轻食路线 🍽 本来堂食同堂饮都系用外卖纸盒纸杯,原来可以要求用堂食杯碟 😶 亦接受自携外卖器皿 👍🏻 店员都好乐意帮我呢个环保L 👍🏻👍🏻喺地下落咗order先,再上二三楼揾位 😎 记得要关闸,以免走猫❗️因为而家猫猫可以喺楼层走围走松露酱蕃茄bagel ($52) : 口感扎实得嚟又烟韧,好有咬口,烘得脆卜卜培茶戚风蛋糕 ($52) : 超级软绵绵,比较湿身,d cream 唔会太甜,推介!Latte (regular $38) : 拣咗nutty,好顺口同balance,酸度苦度啱啱好IG @mamaday.studio .

IG @mamaday.studio