2018-06-10
我朋友話甜入心最近又出新menu, 所以我同朋友諗都唔諗就去左甜入心食dinner大家無睇錯,係食dinner!! 😘唔知大家知唔知甜入心都有咸野食。牛肉吐司我第一次食呢個,原本諗住黑松露會好食d, 點知呢個都唔錯,好足料!! 😋黑松露吐司my favourite!! 我每次黎都必叫呢個,因為我係黑松露既大fans, 一上黎個陣係熱辣辣,大家食個陣小心熱,haha 😁碗仔翅對我黎講有d 咸,but 加左醋之後就好好多 估唔到糖品店都有碗仔翅。好surprise!! 咸芝士窩夫芝士醬多到好誇張 我真係超鐘意芝士,呢個一d 都唔咸,配埋芝士醬既窩夫真係好正,差唔多成碟都係我食晒,哈哈。焦糖布甸燒呢個第一次叫。😁上下層口感完全唔同。口感好豐富 😍 呢個必點!綠豆沙 裹面d 料好多好足。😍 就算我個陣飽飽地食都一樣甘好食!!峰之戀裹面除左巨峰提子汁外,仲有ice cream!! 綠茶心太軟我每次黎必點之一,我真係好鐘意心太軟同雪糕既配搭,一熱一凍,食落口感好有層次,一d 都唔怪。😍左: 朱古力雪花冰右: 益力多沙冰益力多沙冰一d 都唔甜。所以我好like 呢個芒果窩夫黑松露吐司粒粒
大家無睇錯,係食dinner!! 😘
唔知大家知唔知甜入心都有咸野食。
牛肉吐司
黑松露吐司
碗仔翅
咸芝士窩夫
焦糖布甸燒
呢個第一次叫。😁
上下層口感完全唔同。口感好豐富 😍 呢個必點!
綠豆沙
裹面d 料好多好足。😍 就算我個陣飽飽地食都一樣甘好食!!
峰之戀
裹面除左巨峰提子汁外,仲有ice cream!!
綠茶心太軟
左: 朱古力雪花冰
右: 益力多沙冰
益力多沙冰一d 都唔甜。所以我好like 呢個
芒果窩夫
黑松露吐司粒粒山
黑松露雪糕又甜又咸,又幾盞鬼wo
煉奶配上吐司真係好正,成碟又係差唔多我食晒,哈哈。