2008-09-03 11 浏览
7點到,見到仲有好多空位,但呀姐話俾人訂左喎~ 我地兩個人,等左10分鐘左右就有位~叫左海南雞飯:雞無骨,好滑,但雞皮好厚,肉好似變得好少咁囉~油飯,食第一啖覺得有怪味,我初時意為係咁嘅味,但朋友亦提出d飯有"縮"味, 話俾個呀姐聽,佢亦願意換過碗,不過我地怕換過碗都係一樣,所以我地轉左碗白飯~~ 串燒半打:雞牛羊,唔"un",不過最好味係個醬汁呀~辣通菜:都唔辣嘅,幾好食,但略咸呀~炒蘿蔔糕: 係我地叫嘅野食中係最好味嘅,甜甜地,雖然係有d油膩,但好有鑊氣,又惹味,有d蛋絲,蝦,咁,點埋叫呀姐俾嘅辣油,好正呀~~環境好一般,座位比較迫,有時搵唔到d呀姐咁,但態度都ok架~~下次黎一定要試下咖喱牛腩同埋炒蟹,見鄰枱好似幾好食咁喎~p.s.我想問下,究竟個油飯嘅"縮"味,係真係呢間鋪獨有嘅特色,定係.....因我見到鄰枱食哂d油飯都好似唔覺有問題咁......而我o係第二d食店食過嘅油飯係唔會有"呢隻"味架......
7點到,見到仲有好多空位,但呀姐話俾人訂左喎~

我地兩個人,等左10分鐘左右就有位~

叫左
海南雞飯:雞無骨,好滑,但雞皮好厚,肉好似變得好少咁囉~

串燒半打:雞牛羊,唔"un",不過最好味係個醬汁呀~

辣通菜:都唔辣嘅,幾好食,但略咸呀~

下次黎一定要試下咖喱牛腩同埋炒蟹,見鄰枱好似幾好食咁喎~