同成班朋友之前大有幸食过chatt ,得知chatt嘅总厨已经离开咗并自立门户开咗呢间位系利园三期嘅leela , 我哋都急不及待即刻去试!原来呢度嘅装修系著名室内设计师Andre fu设计,唔怪之得咁有格调。Menu 上面好多菜式,价钱都比chatt 亲民佢每一碟嘅前菜都系有件数限制,但系佢可以帮你按人头计件数,十分之贴心我哋嗌咗 prawns 佢个prawns 都几得意,而prawns 就系一个酸酸甜甜嘅炸虾煮食方面,我哋嗌咗 coconut seabass , beef chop , butter chicken , ox tail , 加 几种口味嘅naan 再配埋南瓜同埋water bamboo呢两款配菜个人印象最深刻就系Butter Chicken,真系做得好好食,令人好怀念系Chatt个butter chicken , 佢呢个Butter Chicken个底有少少蕃茄味,唔会用好多香料同好辣,食起嚟有少少烟熏味,果然系呢间店嘅王牌菜!Ox tail 都系偏香港人口味,唔会好重香料味同埋好辣,不过酱汁略嫌有啲油腻,但系送nann一流 南瓜同Water bamboo 都系我好
同成班朋友之前大有幸食过chatt ,
得知chatt嘅总厨已经离开咗并自立门户

Menu 上面好多菜式,价钱都比chatt 亲民

我哋嗌咗 prawns

再配埋南瓜同埋water bamboo呢两款配菜

南瓜同Water bamboo 都系我好喜欢食嘅配菜,不过略嫌有啲细碟

Nann 方面,所有都烧得刚刚好唔会好油腻,十分酥脆,配合有酱汁嘅卜主食,真系一个好好嘅配角👏🏻👏🏻

甜品方面就不过不失啦,大家留肚食主食吧!
Smoked  Butter  Chicken
Smoked  Butter  Chicken