2022-12-22 61 浏览
朋友幫手book左0800鐘入座去到首先見到係一條長隊原本以為係walkin先要排係門口企左兩個字 先聽到職員話冇得Walk in全部都係book枱嘅咁我哋就行前,問吓係咪可以入得,因為已經book咗枱點知職員用非常唔禮貌嘅聲音同我哋講book咗枱就呢度等下先啦!完全冇check Booking 只係慣性咁問你book咗幾多點幾多位?姓咩就算 唔見佢check record好啦,咁我哋唯有喺門口等等咗大約三個字突然之間個職員話有兩位入得啦原本排我哋後面嘅一位女士,就係個職員叫號前坐咗喺我地前面一個位個職員又無派籌 一嚟就叫左依位女士入去我地大聲同佢講 我地黎先 , 完全聽唔到人講嘢搜尋就行咗去啦最後明明book咗8:00差唔多8點九 先有得入座重重難關入咗去之後,點知原來下一關係叫完嘢食之後冇餐具又冇燒肉夾問咗好幾次,又等咗差唔多三個字有多 終於先有個夾😂 幾乎懷疑人生究竟自己係咪食燒肉?定係俾人虐待?到最後正式開鑼食嘢都幾乎9點三🫠 嘢食就OK嘅但係成程佔咗一半都係非常差嘅服務臨走嘅時候,店員仲同我哋講唔好投訴啊我哋日日都俾人問候緊 話我哋服務唔好只可以講呢個係事實🥹幾乎幾年離都未食
朋友幫手book左0800鐘入座
去到首先見到係一條長隊
原本以為係walkin先要排

咁我哋就行前,問吓係咪可以入得,因為已經book咗枱

個職員又無派籌 一嚟就叫左依位女士入去

最後明明book咗8:00差唔多8點九 先有得入座

到最後正式開鑼食嘢都幾乎9點三🫠 嘢食就OK嘅
但係成程佔咗一半都係非常差嘅服務
臨走嘅時候,店員仲同我哋講唔好投訴啊
我哋日日都俾人問候緊 話我哋服務唔好

只可以講呢個係事實🥹
幾乎幾年離都未食嗰啲咁樣嘅餐廳 仲要有kol 推介😏知咩料啦

而且食嘢嘅環境好風口係非常大,咁對住你,因為佢哋係完全冇整燒肉順風嘅系統
一度食嘢就一到覺得好凍 😂😂😂 救命 開住個爐就覺得好啲嘅😏