2020-10-22 164 浏览
#pb食在中环召唤Burger控🍔唔知大家身边有冇一个好钟意食burger嘅朋友呢🤪 我身边有一个Buger super fans 但系我本身就麻麻地burger🙈 于是就睇下有咩地方又有好食嘅burger 又有其他嘢食 可以满足哂我地两个😆 结果发现呢间burger shop有burger有salad有pasta 真系好多选择🤩.呢间Burger shop以快餐店形式 座位唔多🙈 除左burger 仲可以走包转沙律 健康d🤭 Lunch套餐包一个小食同饮品 全部都系$100左右 都唔错👍🏻🔹经典芝士汉堡套餐🍔朋友叫左呢个经典汉堡套餐配小食鸡翼🤩 Burger入面都几足料 而且蔬菜份量都几多😋 块汉堡煎得刚刚好 咬落都几juicy🤩 小食鸡翼两只都大大只 岩哂鸡翼控🤭🔹150g 安格斯西冷沙律套餐🥗(扮)健康嘅我就试呢个沙律套餐配芝士薯条🤪 佢虽然走左包 但系其他料都同正常burger餐一样😋 沙律用左Italian dressing 酸酸地 几开胃😍 特别要赞嘅系个安格斯西冷 食落好浓牛味 而且都几多块🤩.系附近番工嘅人想食Burger都可以试下呢间👍🏻 除左burger同salad
#pb食在中环
召唤Burger控🍔

🔹经典芝士汉堡套餐🍔

🔹150g 安格斯西冷沙律套餐🥗

系附近番工嘅人想食Burger都可以试下呢间👍🏻 除左burger同salad 佢仲有意粉提供嫁😋

La Casa Bistro
上环文咸东街2号地舖