是日happy friday 食完tea,就带女朋友黎食佢一直都好想食既burger joys。一直都知佢既signature double cheese burger 系好出名,我地都系慕名而来,另外亦都试埋好多人推介既buffalo wings 同truffle fries,加多杯cookies and cream milk shake。首先上既系signature double cheese burger,同期望值有所出入,因为cheese 冇想像中咁多但牛肉就好大份其实呢个burger 系above average 既质素,佢所有材料都新鲜同埋个牛肉汉堡煎得好香,但我嫌个牛味唔突出,可能我expect 佢有angus beef 既牛味系有d 强人所难,但佢煎既技巧真系非常唔错,加番d 分另外个truffle fries闻落去好香 ,但食落口就一般,同埋如果系粗薯条会更佳另一主角就系buffalo wings,无可否认,佢个酱系好有特色,我形容唔到系咩味,但在下就唔太识欣赏不过要赞佢既mint & cream cheese sauce,食得出佢下左唔少功夫去做最后就系杯cooki

但牛肉就好大份
Signature double cheese burger & Truffle Fries
Buffalo Wings
最后就系杯cookies & cream milk shake,要赞佢milk shake 部份做得几好,口感细腻顺滑,但cookies 建议佢整碎块oreo 再mix 埋落去, rather than就咁放块oreo 系到
Cookies & Cream Milk Shake
呢一餐我既评语会系不过不失,只要大家唔好太高估佢,相信都唔会令你失望既
2017-01-13