2011-01-18 20 浏览
7點前去到,得幾枱客。枱面好似好dirty, 好多水又sticky. 已經扣了分.想叫魚蛋河拼牛肉腸, 又話無腸粉, 只好叫魚蛋米啦, 又話無米粉, 唉叫魚蛋河啦, waitress話 +$10 有碟油菜, 點知寫落張單到是$15, (唉, 實在無話可說了). 再+ 這裡最出名的咖哩雞飯, 熱奶茶, 得來的不單止是不飽足的感覺, 再送物價通漲的感覺.因為:魚蛋河得4粒魚蛋,河粉份量好少, 兩啖就食晒,魚蛋仲好細粒 + 好咸, 不過亦有欣賞它的地方, 就是送了兩條菜呢!至於這裡最出名的咖哩雞飯, 用的是雞肉 (即是無骨的, 像雞胸或雞柳), 相信大X樂的也會用有骨的雞來做啦. 唉, 問你雞貴定原係龜貴, 而味道只是無特別, 很普通呢!奶茶, 只是比較以上所叫的食物來說, 便可說是滿意了.去這裡食飯不要有什麼希望, 那就會開心些啦, 不要用平常去的快餐店作比較, 無得比, 我以都係去噃大家X食啦!真的是“只可一、不可再”

因為:

奶茶, 只是比較以上所叫的食物來說, 便可說是滿意了.

真的是“只可一、不可再”