2018-08-09
餐廳位於荃灣,環境寬闊,出lift後可見充滿櫻花道感興就無去錯。門口掛滿讓客人寫下留言嘅祝福牌其中一幅牆仲要係擊中我們貓奴心嘅彩繪,原來都想拍張到此一遊,但唸真啲好似有嘅"大鄉里"餐廳形式主題係日式火鍋,有幾種價錢,主要分別係有唔同種類嘅肉,再加出面自助區蔬菜,沙律,丸吃,飲料,甜品,雪糕,燒酒,刺身仲有另一吸引我們嘅要點,就係呢個有得玩嘅炸物區,多款串成一串串嘅食材由自己上脆漿同麵包糠,再放入倆格油格度炸至金黃色小弟嘅作品多多指教飲料選擇都唔少,有三個雪櫃由百事汽水系列至道地茶品,支裝涼茶雪條,雪米糍,同用餐尾聲職員會主動問你要咩味嘅 haagen-dazs新鮮刺身同一般放題質素相若湯底係蕃茄濃湯,手切牛,美國豚肉片,羊肉片牛肌肉岩岩溂熟食材實在太多,不能盡錄,你們自己黎體驗啦。我就覺得餐廳環境舒適,有嘢玩,食物質素普通,價錢優惠,係朋友聚會嘅好選擇。
門口掛滿讓客人寫下留言嘅祝福牌
由自己上脆漿同麵包糠,再放入倆格油格度炸至金黃色
小弟嘅作品多多指教
新鮮刺身同一般放題質素相若
湯底係蕃茄濃湯,手切牛,美國豚肉片
,羊肉片
牛肌肉