2022-09-30
睇食評見到生日月份有9折即係免加一,咁啱係生日月份,所以透過open rice 訂左個午巿串燒放題。去到餐廳同店員再次確認是否有生日月份9折,職員話生日優惠只做晚巿,咁大張poster 印住生日月份有9折,如果只就晚巿應該寫清楚囉,對我來說是取巧。既然山長水遠咁嚟到,無生日優惠都食啦,因為有種被騙嘅感覺,無論好唔好食都唔會再嚟串燒食物選擇都多,見職員不斷都有補充食物。呢個懶人燒烤真係正,將所有食物放在爐上,會自動轉動,唔會咁易燒燶,涼拌區有蜜糖及各式醬汁,可以用來燒烤時搽在食物上。串燒肉類都大串,醃味一般,個爐好夠熱,肉串好快熟,兩個鐘絕對夠時間燒。燒緊串燒時可以拎啲熟食食住等,約有十款冷盤,味道ok,唯獨個涼拌木耳比較差用了太多辣粉口感有點苦。現場只有這四款熟食味道好一般呢個湯無乜湯渣似以為係例湯但又出奇地好味桌面放了三瓶調味粉,可以自行灑在串燒上,但個粉已經硬到好難才可倒出來。
串燒食物選擇都多,見職員不斷都有補充食物。
現場只有這四款熟食味道好一般
呢個湯無乜湯渣似以為係例湯但又出奇地好味